Duunari ja teemat

Japesta sanottua

Marko Piirainen: Jape Loven on aidosti kiinnostunut siitä, miten tavallisilla työntekijöillä menee.

”Jape Loven on aidosti kiinnostunut siitä, miten tavallisilla työntekijöillä menee. Hän on 100 % duunari. Ilolla olen pannut merkille, kuinka Jape osallistuu aktiivisesti ammattiyhdistystoimintaan sekä liitto- että osastotasolla. Lisäksi hän paneutuu työelämäkysymyksiin ja työlainsäädäntöön työpaikkatasosta lähtien. Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka tuntevat nykyisen työelämän ja haluavat kehittää sitä paremmaksi. Arvostan Japen tapaa toimia myös kuntapolitiikassa suomalaisia palkansaajia puolustaen.”

Riku Aalto: Japeen voi luottaa.

”Duunarit tarvitsevat asiantuntevia edusmiehiä eduskuntaan. Jape tuo Arkadianmäelle arjen ja työelämän tuntemusta. Nyt tarvitaan duunarin puolustajia. Japeen voi luottaa.”

Antti Rinne: Japella on sydäntä ja tahtoa ajaa palkansaajien ja heikommassa asemassa olevien asiaa.

”Japella on pitkäaikainen kokemus, mitä on duunarin arki. Ei pelkästään omakohtaisena kokemuksena, vaan vuosien työ luottamusmiehenä on tehnyt tavallisen ihmisen työn ja arjen tutuksi. Japella on sydäntä ja tahtoa ajaa palkansaajien ja heikommassa asemassa olevien asiaa.”

Hilkka Ahde: Voin lämpimästi suositella!

”Keskittämällä äänet Japelle meillä on aito mahdollisuus saada todellinen työelämän asiantuntija eduskuntaan. Tunnen Japen ahkerana, rehtinä, oikeudenmukaisena ja peräänantamattomana kaverina, jolla on kanttia kohdata ja selvittää vaikeatkin asiat. Voin lämpimästi suositella!”

Samuli Vapaasalo Japesta: "Hän on hämmästyttävä tyyppi"

Toveri kyseli esittelyä ehdokkaasta Jape Lovén - 100% D U U N A R I, numerolla 142. Täältä pesee, teemalla ‪#‎demaritutuksi‬! Jape, ahtaajien pääluottamusmies aiheuttaa minussa positiivisia, tosin paikoin hämmentyneitä tunteita. Olin aikani sitä mieltä, että Jape on täsmä-äijä, suoraan stereotypian huipulta, aito ay-demari kaikkine huonoine ja hyvine puolineen. Eipä silti, niin ajattelin myös Marko Lindforsista, jonka kautta tutustuin Japeen e-vaalien 2011 alla. Mutta nyt vuosien aikana olen oppinut tuntemaan Japen monipuolisemmin. Hän on hämmästyttävä tyyppi, raskaan duunin tekijä, joka esim. yllättäen päätti kokeilla vegaanidiettiä. Jape on kaupunginvaltuustossa usein jopa omaa ryhmää selkeämmin heikomman puolella. Ja se on paljon! Jape pitää tinkimättömästi kiinni arvoistaan, jotka ovat hyvin oikeudenmukaiset. Jape myös tietää hyvin mistä puhuu, koska on laaja-alaisesti perillä yhteiskunnasta. Vuodet politiikassa ja liitossa ovat opettaneet Japelle sen, miten hyvä sopimus saadaan aikaan. Mutta siitä huolimatta Jape on kentällä, lähellä, ja ihmisen tasalla. Jape on sinulle hyvä ehdokas eduskuntaan numerolla 142.

Japen haastattelu Radio Ravun "Pullin Penkissä"

Duunari Stadista, Jape on päivätyössä ahtaajana Vuosaaren satamassa.

44-vuotiasperheenisä Itä–Helsingistä, Jape asuu Vuosaaressa, Meri-Rastilassa

Koiran ulkoiluttaja, nykyisin on rotuna chihuahua.

SAK:n edustajiston varajäsen. AKT:n valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja sekä Helsingin Ahtaustyöntekijät ry:n puheenjohtaja. Ammattiyhdistystoiminnastaan Jape on tunnettu.

Poliitikko - Helsingin kaupungin varavaltuutettu ja kaupunkiympäristöautakunnan jäsen. 

Jape on myös Helsingin Seudun Vapaa-ajattelijat ry:n puheenjohtaja, jossa Jape ajaa katsomusten yhdenvertaisuutta.